Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Fordele ved et EAS-system

2022-06-10

Butikstyveri er en af ​​de mest almindelige forbrydelser, politiet udsættes for. Det betyder at tage tingene ud af butikken uden at betale. De fleste tyve er hobbyfolk, men tendensen er for alvor ved at udvikle sig til en mere organiseret kriminalitet, hvor syndikater eller ringe får deres liv til at stjæle fra detailhandel eller butikstyveri. Merchandise for millioner af dollars bliver butikstyveri hver dag og er ved at blive en meget alvorlig forbrydelse.
1. Butikstyveri
Med fremkomsten af ​​nye teknologier til elektronisk vareovervågning,EAS systemerfremstår som et mere effektivt middel til at reducere detailsvind, som stadig påvirker et stort antal detailvirksomheder rundt om i verden.
2. Forenklet styring
Detailhandlere behøver ikke at tage skridt til at forhindre medarbejdere i at stjæle varer.
3. Kunderne er sikre
Kunderne kan føle sig utilpas, når personalet stirrer på dem, men da der ikke er mange medarbejdere, der bevæger sig rundt i butikken, har kunderne fuld frihed til at handle, i godt humør og føle sig godt tilpas for både kunden og forhandleren.
4. Truende tyve

Under dette højteknologiske system er det svært for butikker eller supermarkeder at stjæle varer, og tyverifrekvensen for butikker, der bruger EAS-systemet, er 60-70 % lavere end almindelige butikker.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept