Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Sådan bruger du tyverisikringsmærker

2022-06-29

Brugen aftyverisikringsmærkerer forholdsvis enkel. Du skal kun rette mærket på produktet. Når produktet passerer gennem systemet, udsendes en alarm for at minde dig om det. Som et elektronisk tyverisikringssystem har dets anvendelse i høj grad forbedret tyverisikringseffektiviteten.

Der er mange arbejdsprincipper fortyverisikringsmærker. Det akustiske magnetiske system fuldender alarmen gennem princippet om lydresonans, som har en høj anti-tyverihastighed. Radiosystemet bruger radiobølger som signal til at sende og modtage, og detektionsfrekvensområdet er 7,x~8,x MHz. Den største fordel ved radiosystemet er, at systemomkostningerne er meget lave, og det er nemt at installere. Det elektromagnetiske bølgesystem har den mindste etiket, prisen på etiketten er også billig, og den kan gentagne gange afmagnetiseres, men den er modtagelig for påvirkning af magnetiske eller metalstoffer til at frembringe falske alarmer. Mikrobølgesystemet bruger mikrobølger som detektionssignal, som ikke let forstyrres af det omgivende miljø. Det kan være fleksibelt og skjult montering (såsom skjult under gulvtæppet eller ophængt i loftet), og har fordelene ved at være velegnet til indretning og smuk. Frekvensdelingssystemet er et tyverisikringssystem, der bruger højteknologisk frekvensdelingsteknologi og ultralavfrekvente radiobølgesignaler. Det intelligente system anvender unik teknologi og er et integreret system styret af et integreret kredsløb, drevet af et batteri og integreret med en hard label og en alarm. Når etiketten prikes eller tages ud af indkøbscentret med produktet, udsender systemet automatisk en alarm. Tyverisikringssystemet, der ødelægger princippet, er en hard tag eller magnetlås. De hårde tags er fyldt med blæk, og når en tyv forsøger at fjerne de hårde tags, vil blækket blive kastet ud af de hårde tags, hvilket forurener varerne og tyvens krop.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept