Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Forskellen mellem brugen af ​​akusto-magnetiske bløde etiketter og elektromagnetiske bølgemagnetstrimler

2022-07-26

Detakusto-magnetisk blød etikethar god detektionsevne og bruges til at klæbe på overfladen af ​​produktet uden at dække produktinformationen eller beskadige produktemballagen. Den akustomagnetiske bløde etiket bruger en berøringsfri afmagnetiseringsmetode, som er praktisk og hurtig og kan bruges i vid udstrækning i forskellige scenarier såsom supermarkeder, apoteker og specialbutikker, hvilket effektivt reducerer tab ved tyveri, fremskynder betalingsprocessen og at forbedre indkøbsoplevelsen. Hvad er forskellen mellem brugen af ​​akusto-magnetiske bløde etiketter og elektromagnetiske bølgemagnetiske strimler?
Der er hovedsageligt flere aspekter:
1. Detektionsafstand: 1,1~1,5 meter for akusto-magnetiske etiketter, 0,7-0,9 meter for elektromagnetiske bølgemagnetiske strimler, fordi akustomagnetiske etiketter er mere velegnede til åbne butikker med mere trafik end elektromagnetiske bølgemagnetiske strimler med hensyn til detekteringsafstand.
2. Genanvendelige: Akustiske magnetiske etiketter kan ikke genbruges, og elektromagnetiske bølgemagnetstrimler er opdelt i genanvendelige og permanente.
3. Materiale: Skalmaterialet på den akustomagnetiske etiket er polystyren, og den elektromagnetiske bølge er opdelt i koboltbaseret og jernbaseret (den første er ikke rusten, og den anden er let at ruste i våde områder)

4. Frekvens: Den akusto-magnetiske etiket har en fast frekvens på 58KHz, og princippet om magnetstrimlen er hovedsageligt at skære magnetfeltlinjerne, og der er ingen frekvens.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept