Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Forskelle mellem AM soft labels og elektromagnetiske bølgemagnetiske strimler

2023-04-07

AM soft label har god detektionsevne og bruges til at klæbe på overfladen af ​​produktet uden at dække produktinformationen eller beskadige produktemballagen. AM soft label bruger en berøringsfri afmagnetiseringsmetode, som er praktisk og hurtig og kan bruges i vid udstrækning i forskellige scenarier såsom supermarkeder, apoteker og specialbutikker, hvilket effektivt reducerer tab af tyveri, fremskynder betalingsprocessen og forbedrer indkøbsoplevelse. Hvad er forskellen mellem brugen af ​​AM soft labels og elektromagnetiske bølgemagnetiske strimler? Lad mig introducere dig.

Der er hovedsageligt flere aspekter:

1. Detektionsafstand: 1,1-1,5 meter for AM-tags, 0,7-0,9 meter for elektromagnetiske bølgemagnetstrimler, fordi AM-tags er mere velegnet til åbne butikker med mere trafik end elektromagnetiske bølgemagnetstrimler med hensyn til detekteringsafstand.

2. Genanvendelige: AM-tags kan ikke genbruges, og elektromagnetiske bølgemagnetstrimler er opdelt i genanvendelige og permanente.

3. Materiale: Skalmaterialet på AM-etiketten er polystyren, og den elektromagnetiske bølge er opdelt i koboltbaseret og jernbaseret (forskellen er, at den første ikke er rusten, og den anden er let at ruste i våde områder)

4. Frekvens: AM tags har en fast frekvens på 58KHz, mens princippet for magnetstrimlen hovedsageligt er at skære magnetfeltlinjerne uden frekvens

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept