Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Hvad er typerne af tyverisikre hårde tags?

2023-06-16

Dettyverisikring hård tager et almindeligt elektronisk tyverisikringsprodukt, og dets typer omfatter hovedsageligt følgende:

RF-tags: RF-tags kaldes også radiofrekvens-hårde tags, som bruger højfrekvensteknologi til scanning og identifikation og er generelt placeret på varer eller genstande. RF-tags har egenskaberne høj følsomhed, hurtig respons og nem installation og er velegnede til sikkerheds- og tyverisikringsbehov for forskellige varer.

AM-tags:AM tagskaldes også magnetiske hårde tags, som anvender lavfrekvent teknologi til scanning og identifikation, og som generelt klistres på produktetiketter for at forhindre rivning, forskydning, skæring osv. Fordelen ved AM taggen er dens stærke stabilitet, som er velegnet til bl.a. sikkerheds- og tyverisikringskravene til avancerede produkter såsom præcisionsinstrumenter og smykker.

EM stregkodelabel: EM stregkodelabel er en etiket baseret på magnetisk kontrolteknologi. Ved at indstille scanningsområdet ved døren scannes stregkoden for at opnå sikkerhed og tyverisikring af varer. Da den anvendte teknologi er relativt gammel, erstattes den gradvist af RF- og AM-tags i applikationer.

RFID-tag: RFID-tag er en type tag, der er opstået i de senere år. Den bruger radiofrekvensidentifikationsteknologi til datatransmission og identifikation. RFID-tags kan klassificeres efter den anvendte radiofrekvens, almindelige er LF, HF, UHF osv.

Anvendelsesområderne for ovennævnte anti-tyveri-hard tags er forskellige, og de er velegnede til sikkerheds- og anti-tyveribehovene for forskellige typer varer. Ved køb skal du vælge efter det faktiske produktions- og driftsbehov.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept