Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Hvordan justerer stregkodesoftware stregkodefarve

2020-05-15

Når der tilsluttes en printer til udskrivning af stregkoder, ønsker nogle kunder at udskrive stregkoder i forskellige farver på grund af kravene til udskrivningsmaterialer. Hvordan skal Zhonglang-stregkodeudskrivningssoftwaren implementeres? De specifikke operationer er som følger:

1. Åbn stregkodeudskrivningssoftwaren, når du har oprettet en ny etiket, skal du klikke på knappen "Stregkode" i venstre side af softwaren for at tegne stregkodestilen på lærredet.



2. Tilføj stregkodedata. Dobbeltklik på stregkoden, i den grafiske egenskaber-datakilde, klik på "ændre" -knappen, dataobjekttypen vælger "manuel input", du kan manuelt indtaste de oplysninger, du vil redigere i statusboksen nedenfor, redigere redigering- OKAY. Stregkoden er klar.



Standard stregkodefarve på den generelle software er sort. Hvis du vil gøre det til rød, blå og andre farver, er det også let. Dobbeltklik på stregkoden, og vælg den i grafiske egenskaber-grundlæggende-udfyld-forgrundsfarveprøve Den farve, du har brug for, skal du klikke på OK. Som vist nedenfor:



Når stregkodefarven er indstillet, kan du tilpasse farven på stregkodeteksten i tekst-farveprøven, hvis du vil ændre skrifttypefarven på stregkodeteksten. Du kan indstille ikke kun farven i teksten, men også størrelsen, justeringen, karakterafstand, tekstafstand, placering, ekstra kode, formatering osv. På stregkodeteksten. Som vist nedenfor:




Hvis du har brug for at justere stregkodefarve (forgrundsfarve) i stregkodeudskrivningssoftwaren, anbefales det at justere forgrundsfarven til en mørk farve, og lyse farver er ikke nemme at scanne. Zhonglang-stregkodesoftware kan ikke kun producere monokrome stregkoder, men også
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept