Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Introduktion til forskellen mellem brugen af ​​akusto-magnetiske bløde labels og elektromagnetiske bølgemagnetstrimler

2021-05-11

Akusto-magnetiskbløde etiketterhar en god detekteringsevne og bruges til at klæbe på produktets overflade og vil ikke dække produktinformationen eller beskadige produktemballagen. Akustomagnetiske bløde tags bruger berøringsfri afmagnetiseringsmetoder, som er praktiske og hurtige og kan bruges i vid udstrækning i forskellige scener såsom supermarkeder, apoteker, specialbutikker osv., hvilket effektivt reducerer tab af tyveri, fremskynder betalingsprocessen og at forbedre indkøbsoplevelsen. Hvad er forskellen mellem brugen af ​​akustomagnetiske bløde tags og elektromagnetiske bølgemagnetstriber?

Der er hovedsageligt flere aspekter:

1. Detektionsafstand: akustomagnetiske tags 1,1 til 1,5 meter, elektromagnetiske bølgemagnetstrimler 0,7 meter til 0,9 meter, fordi den akustomagnetiske tagdetektionsafstand er mere egnet til flere mennesker end elektromagnetiske bølgemagnetstrimler og åbne butikker.

2. Genanvendelige: Akusto-magnetiske tags kan ikke genbruges. Elektromagnetiske bølgemagnetstrimler er opdelt i genanvendelige og permanente.

3. Materiale: Skalmaterialet på den akustomagnetiske etiket er polystyren, og den elektromagnetiske bølge er opdelt i koboltbaseret og jernbaseret (forskellen er, at den første ikke er rusten, og den anden er let at ruste i våd tilstand områder)

4. Frekvens: Den akusto-magnetiske tag har en fast frekvens på 58KHz, mens princippet for magnetstriben hovedsageligt er at skære magnetiske feltlinjer uden frekvens
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept