Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Hovedprincippet i supermarkedet Eas AM Security Gate

2021-06-16

Vi ved alle, at der vil være tyverisikringsanordninger i indkøbscentre, supermarkeder og andre lokale områder. I dag vil vi fokusere på at introducereEas am sikkerhedsporttil alle og uddybe vores forståelse af dets funktionsprincip.

Hovedprincippet i supermarkedets tyverisikringssystem er at klæbe en tyverimærkat på de relativt små, dyre og relativt simple stjålne produkter og installere sikkerhedsport ved butikkernes forretninger. Hvis tyven tager produktet gennem sikkerhedsporten, vil sikkerhedsporten blive afgivet alarm.

Eas am sikkerhedsportfungerer hovedsageligt på følgende tre måder.

1. Trådløst punktradiofrekvenssystem: Radiosystemet bruger radiobølger til at transmittere signaler, og detektionsfrekvensskalaen er 7.x~8.x MHz. Signalet, det sender, er det samme som en mobiltelefon og udsendelse, men frekvensen er anderledes. Systemomkostningerne for radiosystemet er relativt lave, og installationen er meget praktisk. Det har dog også den ulempe, at tyverisikringsmærket er en tidsinddeling af loop-type, systemet vil blive forstyrret af nogle eksterne objekter, så nogle gange vil opdelingen forårsage falske alarmer eller manglende rapporter.

Radiosystemet har to slags etiketter, bløde og hårde, så de fleste produkter i supermarkedet kan beskyttes. Generelt må de to understøtninger af den lydmagnetiske tyverisikringsdør ikke være større end 0,9 meter, og det anvendte lokalområde er generelt i et indkøbscenter med kun én ind- og udgang. Trådløse systemer er opdelt i to typer: lodret og kanal.

2. Akusto-magnetisk system: resonans kan forårsages under samme oscillationsfrekvens. Det nye ordsystem bruger dette princip, dets nøjagtighed er meget høj, og antallet af falske alarmer er næsten nul. Det akusto-magnetiske systemmærke på produktet vil give genlyd, når det kommer ind i systemets registreringsområde, men modtageren vil kun give en alarm, når den er tilsluttet fire eller fem signalalarmer.

Det karakteristiske ved det akusto-magnetiske system er, at det har god anti-interferens, bredden af ​​den beskyttede udgang når 3,5 meter, og den kan afmagnetiseres gentagne gange. Akusto-magnetiske systemer omfatter forskellige varianter af vertikale systemer, kanalsystemer og skraverede systemer, og der er også en række forskellige modeller at vælge imellem.

3. Elektromagnetisk bølgesystem: Detekteringssignalet fra det elektromagnetiske bølgesystem bruger elektromagnetiske bølger. Mærket på det elektromagnetiske bølgesystem er relativt lille, og prisen på etiketten er relativt billig. Det kan afmagnetiseres gentagne gange, men det vil også blive fejlrapporteret på grund af interferens fra metal og magnetisme. Beskyttelsesbredden er generelt omkring 0,9 meter.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept