Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Installation og brug af hårde tags

2021-08-05

Bestem først placeringen af ​​etiketten på produktet, før det matchende søm ud fra indersiden af ​​produktet, juster etikettens hul med sømmet, tryk på etiketsøm med tommelfingeren, indtil alle søm er sat ind i etikethullet , og du vil høre en "knakende" lyd.
Hårde etiketteranvendes hovedsageligt på tekstiler som tøj og bukser, samt lædertasker, sko og hatte mv.
en. For tekstilprodukter skal de matchende søm og huller så vidt muligt stikkes gennem tøjets sting eller knaphuller og bukser, så etiketten ikke kun er iøjnefaldende og ikke påvirker kundens pasform.
b. For lædervarer skal neglene passere gennem knaphullet så meget som muligt for at undgå skader på læderet. Til lædervarer uden knaphuller kan et specielt rebspænde bruges til at sætte på ringen af ​​lædervarerne, og derefter sømme en hård etiket.
c. For fodtøjsprodukter kan etiketten sømmes gennem knaphullet. Hvis der ikke er knaphul, kan du vælge en speciel hård etiket.
d. For nogle specifikke varer, såsom lædersko, vin på flaske, glas osv., kan du bruge specielle etiketter eller bruge rebspænder til at tilføje hårde etiketter for at beskytte dem. Vedrørende det særlige mærke, kan du spørge os om det.
e. Placeringen af ​​hårde tags på varerne skal være konsekvent, så varerne står pæne og smukke på hylden, og det er også praktisk for kassereren at tage skiltet.

Bemærk: Den hårde etiket skal placeres, hvor etiketsømmet ikke beskadiger produktet, og det er bekvemt for kassereren at finde og fjerne sømmet.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept