Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Hvad er de vigtigste tyverisikringssystemer i supermarkeder?

2021-08-17

Som et sted med mange mennesker er tyverisikring meget vigtig. Så de fleste supermarkeder er udstyret med tyverialarm, tyveridøre og lignende. Så hvad er supermarkedets anti-tyverisystemer?
1. Akusto-magnetisk system
Stemmegafler vil kun give genlyd, når vibrationsfrekvensen er den samme. Det akusto-magnetiske system bruger dette fysiske princip til at udføre næsten nul falske alarmer. Når det akusto-magnetiske systemmærke, der er fastgjort på produktet, kommer ind i systemets registreringsområde, vil det give genlyd, men først efter at modtageren modtager fire på hinanden følgende resonanssignaler (en gang hvert 1/50 sekund), vil den alarmere. Det akusto-magnetiske system har karakteristika for stabil ydeevne, nul falske alarmer, bredt detektionsområde og stærk anti-interferensevne.
2. Radiofrekvenssystem
Dette radiosystem bruger radiobølger som sende- og modtagesignaler og detekterer elektromagnetiske bølger med et frekvensområde på 7,7-8,5 MHz og en centerfrekvens på 8,2 MHz. Fordelen ved dette radiosystem er, at systemomkostningerne er meget lave, og installationen er bekvem. Men fordi dets tyverisikringsmærke er et LC-vibrationskredsløb, er systemet modtageligt for interferens fra visse genstande, såsom elektroniske produkter såsom kasseapparater, metalgenstande osv., som kan forårsage falske alarmer eller manglende rapporter.
3. Elektromagnetisk bølgesystem
Det elektromagnetiske bølgesystem bruger elektromagnetiske bølger som detektionssignal, og beskyttelsesudgangsbredden er generelt omkring 0,80 meter. Systemet vil ikke påvirke magnetiske genstande (såsom lydbånd, videobånd og magnetkort). Brugsmiljøet er for det meste i biblioteker, boghandlere, audiovisuelle butikker mv.
Audiomagnetiske og radiofrekvenssystemtags er opdelt i bløde tags og hårde tags.Hårde tagskan genbruges og bruges generelt til tøj, husholdningsapparater, bagage og andre produkter. Den bløde etiket er en engangslabel, der kan sættes direkte på produktet; etiketten på det elektromagnetiske bølgesystem er lille i størrelse og lav pris. Den er opdelt i sammensat magnetstribe og permanent magnetstribe, men den er modtagelig for påvirkning af magnetisme eller metalstoffer, hvilket forårsager falske alarmer; Bemærk: De etiketter, der bruges af de tre hovedsystemer, er ikke universelle;
Negleplukkerens funktion er hovedsageligt at bruge negle som hårde etiketter; afmagnetiseringens funktion er hovedsageligt at afkode bløde etiketter; når produktet har et tyverisikringsmærke, vil det produkt, der ikke er blevet afmagnetiseret eller sømmet af kassereren, passere tyverisikringssystemet, hvilket fører til eksportinspektion Døralarm.
Ovenstående er hovedindholdet i supermarkedets tyverisikringssystem.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept