Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Forholdsregler for brug af akusto-magnetiske anti-tyveri soft tags

2021-09-01

Supermarkeder vil vælge at installere et supermarkeds tyverisikringssystem til forebyggelse af tab, og vælge at klæbe tyverisikringsetiketter i henhold til hver enkelt butiks beholdning af stjålne varer. Der skal være det meste af det akustiske og magnetisketyverisikre bløde etiketter. De akustiske og magnetiske bløde etiketter er engangsetiketter. De er billige og praktiske at bruge, men vær opmærksom på dem, når du bruger dem. Hvis de bløde etiketter er forkert indsat, kan de ikke bruges normalt. I dag vil jeg tale om forholdsreglerne for brugen af ​​lydmagnetiske anti-tyveri bløde tags.

(1) Den lyd- og magnetiske bløde tyverimærkat, der bruges i supermarkeder, skal opbevares fladt på emballagen og må ikke være bøjet eller ujævn. Buede varer, såsom flaskevarer, påfyldningsvarer og vaskeprodukter, kan også klistres glat på den buede overflade, ellers vil anti-tyverieffekten blive stærkt reduceret.

(2) Sæt ikke de akustiske og magnetiske bløde tyverisikringsetiketter på emballagen, hvor vigtige instruktioner er trykt, såsom ingredienser, stregkoder og produktionsdatoer.

(3) Akustiske og magnetiske tyverisikringsmærker må ikke påsættes genstande med metalemballage. Dens metalmagnetisme vil i høj grad reducere hyppigheden af ​​bløde tags, så supermarkeds tyverisikringsanordninger ikke alarmerer, såsom metalemballage på dåse, aluminiumsemballage og så videre.

(4) Den bløde tyverisikringsmærkat kan ikke kun sættes på ydersiden af ​​produktpakken, men også inde i pakken. Nogle avancerede håndværk kan placeres inde i produktet på grund af æstetikken, som er smuk og har anti-tyveri effekt.

(5) For at lette afmagnetiseringen skal den bløde tyverisikringsmærkat placeres inden for 5 cm fra afmagnetiseringsapparatet, når det placeres inde i produktet, for ikke at påvirke afmagnetiseringen af ​​produktet.

(6) For at have en god tyverisikringseffekt anvender den bløde etiket en meget klæbrig, ikke-åbnende lim, så den ikke kan fastgøres til papir, læder og andre genstande.

(7) Bløde etiketter må naturligvis ikke placeres i fødevarer og væsker. Derfor skal du være opmærksom på klassificering og styring, når du påsætter bløde etiketter. De kan ikke placeres og indsættes efter behag.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept